Onze taarten en cupcakes

 

Onze taarten zijn niet alleen erg leuk om te zien, ze zijn ook nog eens heel erg lekker! 

 

En onze cupcakes zijn heerlijke gebakjes, denk aan een heerlijke luchtige red velvet cake met creamcheese topping. Een vanille cakeje met stukjes aardbei en een vanille topping, wij halen de beste vanille uit Madagaskar. Onze eigen favoriet, een rum cupake, met stukjes abrikoos, peer en een speculaas topping. Heerlijk bij een kopje thee. Onze bruiloft topper, de roomboter cupcake, gevuld met verse framboos en een topping van champagne creme. 

 

De taarten: 

Lekker versgebakken luchtig biscuitgebak, gevuld met huisgemaakte verse crème. Denk eens aan een champagnecrème met verse frambozen en frambozenjam, of citroencrème met lemoncurd en vleugje Limoncello. Wij hebben altijd verse ingrediënten in huis om heerlijke taarten te maken. Onze zomerspecial een mangopuree met passievruchtencreme, heerlijk fris! 

Alle taarten en cupcakes worden vers gemaakt en zijn uniek qua smaak en ontwerp. Geen enkele taart is hetzelfde. Neem eens een kijkje in de fotogalerij ter inspiratie. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen om je wensen kenbaar te maken. Bijna alles is mogelijk!

 

Een overzicht van onze meest bestelde vullingen:

 Cremevullingen:                         Fruit vulling:                                          

 • Caramel                              * Lemon curd                              
 • Citroen                                 *Frambozen                                               
 • Vanille                                 * Aardbeien                     
 • Pistache                              * Passievrucht               
 • Witte chocolade                   *Mango                 
 • Framboos
 • Aardbeien
 • Passievrucht
 • Champagne
 • Banaan
 • Mango

 De taarten en cupcakes worden bekleed met fondant dit is een suikerpasta met een lichte vanillesmaak.

Wij gebruiken fondant, echter word deze wel in een omgeving geproduceerd waar ook producten met amandelen geproduceerd worden.

In onze favoriete fondant zit ook melkpoeder. Indien u of een van uw gasten een notenallergie of lactose intollerantie heeft, moet u dit van te voren laten weten.

In dit geval gebruiken wij een ander merk fondant, deze fondant is notenvrij, lactosevrij, glutenvrij, GMO vrij en is geschikt voor vegetariers. 

Deze fondant gebruiken wij ook voor Halal taarten. 

Bij lactose intolerantie kunnen wij een melkvrije botercreme maken om de taart met af te werken. Deze creme kan ook melk en soja vrij gemaakt worden. In geval van andere allergieen, neem contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Glutenvrij gebak is door onze grootschalige bakactiviteiten heel moeilijk te realiseren. Ík het geval van glutenintolerantie, verwijzen wij u graag door naar een collega bakker, deze is gespecialiseerd in allergeen vrije taarten. 

 

Bekijk een klein allergenen overzicht via: 

 

 https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/Taart%20uit%20Tilburg 

 

 Heb je vragen? Of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan een kijkje bij contact.

 

 

Algemene voorwaarden taart bestellen: 

De taarten worden bezorgd door taart uit Tilburg, of opgehaald op de afgesproken tijd in ons Atelier aan het Wilhelminapark. Tijdens het mail contact word er altijd een afhaal of bezorgtijd afgesporken. Wij zijn altijd op tijd bij bezorging, wij vinden het fijn wanneer de taarten ook op tijd opgehaald worden bij ons. 

Het zelf vervoeren van (bruids)taarten is op eigen risico. De taarten worden vervoersklaar verpakt en dienen plat vervoerd te worden, in de kofferbak van de auto op op de autovloer voor de passagiersstoel. Natuurlijk is voorzichtig rijden met een kunstwerk van Taart uit Tilburg aan boord nodig. Indien de taart na vervoer niet op locatie aankomt zoals hij afgeleverd is, zij het door verkeerd vervoer, dan is Taart uit Tilburg hiervoor niet aansprakelijk. 

De betaling van de taarten geschied volgens afspraak. Bij leveren aan vaste klanten of locaties kiezen wij vaak voor een digitale factuur na levering. Bij nieuwe klanten kunnen wij een (deel) betaling vooraf vragen.