"Ja, ik wil.......Taart uit Tilburg"

 

 

De grote vraag is gesteld, er is volmondig "ja" gezegd. En nu begint het leuke gedeelte! 

Het plannen van jullie speciale dag. 

 

Een taart kan hier heel mooi bij passen. Denk eens aan een toast met taart na het ja-woord. Het starten van het feest met alle avond gasten, jullie snijden de taart aan en het feest kan beginnen. 

Een taart kan ook een perfecte afsluiter zijn van een diner. Maar ook onze cupcakes doen het goed bij een receptie of feest, ook leuk in combinatie met een klein taartje om samen aan te snijden. Wij denken graag met jullie mee. 

 

 

 

Hoe werkt het? 

 

Stap 1: 
Stuur eerst een bericht via deze site, of naar info@taartuittilburg.nl met de volgende informatie: 

 

- Naam 

- Adres

- Trouwdatum

- Feestlocatie, waar gaat de taart geserveerd worden

- Aantal personen (ongeveer) 

 

Hebben jullie al iets leuks gezien, misschien hebben jullie al inspiratie plaatjes gevonden. Dan kunnen jullie altijd foto's toevoegen aan de mail. 

 

Stap 2: 

Is er plaats in onze agenda, dan kunnen we een afspraak maken in ons atelier om samen de taart te ontwerpen. Tijdens deze afspraak is het mogelijk om taart te proeven. 

Jullie ontvangen dan een definitieve prijs voor de taart.

 

Stap 3: 

Jullie ontvangen een bevestiging van de bestelling en een offerte. 

 

Stap 4:

De week voor de bruiloft hebben we nog contact om de laatste details op elkaar af te stemmen, zoals de bezorgtijd en het definitieve aantal personen. 

 

Stap 5:

Wij bezorgen jullie taart op de afgesproken tijd op de feestlocatie. En zorgen dat de taart er perfect bij staat. 

Wij bellen altijd van te voren met de locatie om de bezorging af te stemmen. Tijdens de levering geven wij personeel ter plaatse aansnijd en serveer aanwijzingen. 

 

Stap 6:

Geniet! 

 

Stap 7:

Jullie ontvangen een digitale factuur voor de taart. 

 

 

P.s. Hebben jullie een taart standaard geleend, dan dient deze in de week na de builoft terug gebracht te worden. Of zoals afgesproken. Is het standaard niet geretourneerd? Dan komt de aanschafwaarde van het standaard bij de rekening.